Hlavní navigace

Tesoro Colada: dvě hliníkové klávesnice pro hráče

25. 3. 2013

Sdílet

 Autor: Redakce

Společnost Tesoro Technology představila hliníkové herní klávesnice. Colada je řada plně mechanických klávesnic s hliníkovým horním krytem a podsvícením znaků, které lze nastavit ve čtyřech úrovních. Po stranách najdete další dvě stětelné „tyče“, které mění barvu podle hry/profilu.

Technologie Full USB N-Key Rollover umožňuje simultánní stisk více kláves a uživatelské profily jde uložit přímo do 512kB paměti klávesnice, přičemž pro nahrávání profilů už není potřeba ovládací software, makro lze nahrát pomocí programovatelného tlačítka. Jednotlivé klávesy jsou také plně programovatelné.

Klávesnice Colada obsahuje USB hub se dvěma porty a audiokonektory. Najdete na ní také napájecí konektor pro případ, že by energie z USB nestačila, čímž získáte navíc i možnost nabíjet přímo z klávesnice i smartphony a tablety.

vlastnosti:
hliniíkový povrch
vypnutí Windows kláves
pět herních profilů
živé nahrávání makra
šest úrovní LEd podsvětlení (z toho dvě herní)
plnobarevné nastavení efektu
dva USB 2.0 porty, napájení DC, sluchátka a mikrofon
OS: Windows XP/Vista/7/8
cena 169 dolarů

Kromě hliníkového povrchu má Colada protiskluzové nohy s třemi polohami pro výškovou nastavitelnost, opletené kabely a pozlacený konektor USB. Tesoro Colada je k dispozi ve dvou verzích: Colada Saint se stříbrným hliníkovým krytem a bílým podsvětlením a Colada Evil s černým hliníkem a modrým podsvětlením kláves. V prodeji bude za cenu 169 amerických dolarů.

WT100

 

zdroj: TZ

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.