Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Megatest nedostupné grafické karty MSI RTX 3060 Ti Gaming X Trio. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 25. 3. 2021 7:48

    mikymauz

    Jsem na tom podobně ;) RGB (větráky a RAMky taky...) mám víceméně náhodou; na druhou stranu, protože mi kisna stojí vpravo spodkem lehce pod úrovní desky stolu a má skleněnou bočnici, decentně nastavené svícení mi večer přijemně osvětluje pracovní plochu s klávesnicí, takže proč ne... Právě to řízení LED je otázka a jak velký to může mít vliv. U SSD souhlas (maje na mysli M.2), u toho konkrétního typu to bude obsluhovat asi samotný řadič a u větších komponent bych očekával nějaký samostatný čip. Pak už to je otázka vlastního řízení - jenže, protože sw, i tohle může být poprasený a dělat po sběrnicích nějaký šrumec. Zvl. když si někdo do pecka nasází RGB komponenty od různých výrobců a navrch to zaplácne vícero RGB SW. A obecně známo je, cituji "RGB does improve performance, but only when set to red. If set to blue, it lowers temperatures. If set to green, it is more power efficient" :)