Hlavní navigace

Stáhněte si zdarma střílečku The Darkness II. Máte čas jen do večera

28. 3. 2018

Sdílet

Zdroj: Redakce

Až do 19:00 si dnes můžete na Humble Bundle bezplatně stáhnout PC hru The Darkness II od studia Digital Extremes, které světu dalo Unreal a první tři díly Unreal Tournamentu.

The Darkness II z roku 2012 rovněž nabídne frenetickou akci, ale má blíž například sérii Bioshock nebo Borderlands (nejen díky komiksové grafice). Střílení kombinujete se speciálními temnými schopnosti a nechybí ani jednoduché RPG prvky, díky kterým můžete postupně vylepšovat postavu.

Uplynuly dva roky od chvíle, co Jackie Estacado, nynější don kriminální rodiny Franchetti, použil Temnotu k odstranění mužů odpovědných za vraždu jeho přítelkyně. Od té doby, co v sobě svou nadpřirozenou schopnost potlačil, se mu nepodařilo setřást vzpomínky na Jennyinu smrt, a Temnota chce nyní ven. Náhlý, nevyprovokovaný útok na Jackieho život se stane předzvěstí rozsáhlé války gangů, jíž zjevně rozehrála jakási vnější síla. Ne zrovna povedeným pokusem navíc dojde k otevření brány, kterou začne znovu proudit Temnota, což Jackieho uvrhne na cestu vedoucí do pekel a mnohem dál, zatímco se bude snažit odhalit tajemství stojící za útokem i motivace samotné Temnoty,“ tak zní oficiální anotace hry.

MMF24

The Darkness II se dočkala vřelého přijetí (průměrná známka 77 % dle Metacritic), takže neváhejte a akční pecky si stáhněte, dokud to jde. Humble Bundle rozdává Steam klíče, hra je k dispozici pro Windows a macOS.