Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Tohle jsou nejlepší hry roku 2018. Hlavní cenu získal God of War. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 8. 12. 2018 9:13

    Arg

    lol, nějakej Redmarx z jednoho z nejbezvýznamějších herních trhů na světě(usuzuju dle počtu lokalizací ve srovnání například s polskem) se tu bude osočovat na výběr nejvýznamnějších herních novinářů z celého světa a ještě se přizná že co se týče her tak má extrémně zůženej rozsah a neslyšel o jedný z TOP her dnešní doby.

    Rád bych ti Redmarxi připoměl že jedinej důvod proč jsi o RDR2 slyšel je ten že PC komunita má alespoň nějakou šanci že by ji Rockstar mohl portnout na PC zatímco u God of War jako exkluzivitě pro Playstation je ta šance nulová. Sony jí nikem jinam nikdy nepustí tak jako řadu laších, počkej až příští rok bude nej hra The Last of Us part II, zase budeš bulet a nevědět která bije a hořekovat přoč to není Cyberpank (pokud ten teda příští rok vyjde)