Hlavní navigace

Názor k článku Tohle jsou nejlepší hry roku 2018. Hlavní cenu získal God of War od Jerdwix - Můžu říct, že doopravdy si to God of...

  • 9. 12. 2018 19:06

    Jerdwix

    Můžu říct, že doopravdy si to God of War zaslouží. Grafika je pěkná, příběh je luxusní, severská mytologie je pojatá naprosto skvostně, pohled kamery, interakce se svým synem, cestování mezi světy, Had světa a nebo ten největší pojeb na konci a nabudí vás to na další pokračování. Její vývojáři se o tu hru starají a sledovali recenze té hry( když se koukal jeden grafický vývojář, který na té hře pracoval a viděl jaké to má ohlasy a jak jsou hráči z té hry spokojení začal s dojetím bréčet). Kdyby jste hru hrál tak by jste zjistil, že ta hrá má fakt něco do sebe a že je na ní opravdu veliký kus práce.

    Já jsem měl dvě nominace na hru roku a to God of war a Red red dead redemption 2. Popravdě jsem to trochu více přál právě red dead redemption 2 protože ten příběh byl vážně luxusní. Jen chci podoknout, že od malička hraju na pc(už 18 let, je mi 28) a můžu říci, že tyto dvě hry i když jsou na PS a nehorázně mě sere ovladač musím řicí, že tituly co vycházeli na PC na ně nemají ani náhodou. A opravdu mě mrzí, že si tyto dvě hry nemůžu užít na mém pc.

    Jinak když jsme u toho hodnocení- největší hlas meli herní časopisi, recenzenti her po celém světe a potom menší poměr lidé co mohli hlasovat na internetu.

    A teď ke slavnému KCD- hra to je super, příběh normálka, bugy kde se podíváš, grafika neurazí, soubojový systém je perfektní- když to shrnu tak je to super hra na kterou rád vzpomínám, ale nepobavil jsem se u ní jak třeba u God of war nebo red dead redemption 2.