Hlavní navigace

The Internship: nová hollywoodská komedie je největší reklamou na Google

15. 2. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Už jsme tu měli filmy o vzniku Applu a Microsoftu (Piráti ze Silicon Valley), na festival to dotáhnul snímek jOBS a dokument o The Pirate Bay, hitem se stal i Social Network zachycující počátek Facebooku. Film o Googlu překvapivě stále chybí (byť se o něm už mluvilo). Menší náplastí ale bude komedie The Internship (v Česku Brigádníci).

" width="560" height="315" frameborder="0">

Nejde o dokument ani film podle skutečných událostí, ale v Googlu se opravdu odehrává. Owen Wilson a Vince Vaugh dostanou v práci vyhazov a budou si muset najít nové místo. Na zkušenou je vezmou do Googlu, kde oba bude muset dělat pod mnohem mladšími šéfy. A protože Wilson i Vaughn nejdou pro ostrá slova daleko, rádi chlastají a balí ženské, určitě se film zaměří na kontrast mezi nimi a tichými uhrovitými nerdy/geeky z Googlu.

 

MMF24

Tento týden vyšel první trailer. Petr „Cival“ Cífka na Moviezone.cz říká, že „to smrdí nejdelší reklamou na Google v lidské historii“. A má pravdu. Google totiž snímek částečně produkoval, opravdu filmaře pustil do svého kampusu a poslední dny jej všemožně propaguje na sociální síti Google+.

Snad ale více než reklamou bude film opravdu zábavný. Ústřední dvojka si spolu naposledy zahrála před osmi lety v hodně povedených Nesvatbových. (Jejich spolupráce je mnohem delší. Kdo zná komediální skupinu Frat Pack, tak ví, že se potkávají dost pravidelně.) Americká premiéra je stanovena na 7. června, ta česká a slovenská na 18. července.