Hlavní navigace

Thermaltake Armor A60: děravý herní krasavec

13. 7. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

Thermaltake je na poli počítačových skříní dobře zavedeným a známým pojmem, jenž operuje snad v celém spektru nabízených produktů. Armor A60 cílí mezi uživatele, kteří mají hluboko do kapsy – za svou nízkou cenu jim nabídne neotřelý design, možnost kvalitního cable managementu a rovné tři větráčky v ceně.

Se svými rozměry 480 × 210 × 500 mm se jedná o mid-tower, skříň by se měla „vlézt“ všude (váha je 7,1 kg). Pro mechaniky (či disky ve ztišujících rámečcích) jsou připraveny tři 5,25" pozice, na předním panelu objevíte i USB/eSATA vstupy. Fanoušky vodního chlazení jistě potěší předvyvrtané díry, jimiž snadno protáhnete potřebné hadičky – pro nadšence pěkně vyvázaných kabelů jsou připraveny i speciální vnitřní otvory.

Již zmíněná trojice ventilátorů sestává z dvojice 120mm kousků (vepředu a vzadu, max. rychlost 1000 ot./min.) a jednoho 200mm (na vrchní straně celku, 800 ot./min.). Nasávací a horní ventilátor svítí modře díky LED diodám. Nový Thermaltake Armor A60 se již řítí na trh, pořídíte jej za cenu $90 (zhruba 2000 Kč).

Zdroj: TC Magazine

Autor článku