Hlavní navigace

Thermaltake Overseer RX-I eSports: stvořena pro hráče

19. 9. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Tchaj-wanská společnost Thermaltake se zase jednou snaží nalákat herní fanoušky na něco neotřelého, co by dávalo spojení „herní počítač“ jiný význam. Nová skříň Overseer RX-I eSports v sobě kombinuje prvky již dávněji představených skříní, to však nemusí být nutně mínus: povedený design je škoda zahodit hned s první generací produktů.

Skříň samotná je vyvedena v tradiční barvě hráčů, tedy v černém odstínu. Uvnitř na vás čeká celkem šest 3,5" a trojice 5,25" pozic, nemůže samozřejmě chybět ani podpora bezšroubové montáže. Dále si povšimněte umístění zdroje, se kterým se počítá dole. Myslelo se také na cable management, novinka nabízí všemožně různé otvory pro vedení kabelů a počítá se také s použitím vodního chlazení.

Vršek skříně je obzvláště zajímavý, naleznete tam totiž zabudovanou dokovací stanici pro pevné disky, která se spojí s deskou pomocí dostatečně rychlého rozhraní USB 3.0. O odtah teplého vzduchu z vnitřku skříně se postará minimálně blíže neurčená dvojice modře podsvětlených ventilátorů, kterou se Thermaltake rozhodl blíže nespecifikovat.

KL24

Thermaltake se také pochlubil podporou grafických karet s délkou 34 cm (např. GeForce GTX 590 nebo Radeon HD 6990) a zabudovanými prachovými filtry, které na nějaký čas ochrání vaše komponenty před vlezlým prachem. Nová skříň Overseer RX-I eSports je zkrátka nabitá k prasknutí vším, co byste od pořádné skříně mohli čekat a rozhodně nebude špatnou volbou pro nikoho. Dostupná by měla být v průběhu tohoto měsíce, cena je bohužel neznámá.

Zdroj: techPowerUp!

Byl pro vás článek přínosný?