Hlavní navigace

Názor k článku I ti, kdo „pirátí“ video, si rádi zaplatí streamovací služby jako Netflix od RedMaX - Ja si predplacim share server, na ktery umistuji...

  • 28. 2. 2018 9:16

    RedMaX

    Ja si predplacim share server, na ktery umistuji pirati sve ripy a dostavaji za to podily z premium uctu. Logicky teda nemam az tak velky problem si predplatit i oficialni sluzby jako je Netflix nebo HBO Go. Prestal bych platit premium ucet a sice by to bylo drazsi ale ne o tolik.

    Samozrejme to ma jako vzdy hacek (hacky):

    Na chalupe nejsem online, tudiz potrebuju to mit stazene. (Klidne neco jako Steam, ze muzu hrat nejakou dobu v offlinu, doma na netu jsem, takze nemam problem si hry stahnout a pak na chalupe akorat hrat offline a potom zase doma notas pripojim k netu a do online rezimu.)
    U video obsahu ovsem nic takoveho nabizeno neni!

    Dalsi problem jsou titulky, do Netflixu ani do HBO Go se nedaji pridat a tak je na libovuli provozovatele, jestli tam da dabing nebo titulky nebo oboji nebo nic. Ja navic odmitam dabing, chci originalni zneni, ale protoze nejsem nejlepsi anglictinar titulky mi pomahaji a jsem za ne rad. Kvalita amaterskych titulku je navic v CR na vyborne urovni. HBO Go ma tohle docela dobre vyresene, ale take to neni stoprocentni, Netflix zaostava.

    Vaznym problemem je i kvalita prehravaneho videa, mnohdy se neda uzivatelsky nastavit a ne vzdy dostanete kvalitu, kterou chcete. Ve vysledku tak piratsky rip muze byt ve vyssi kvalite nez oficialni sluzba. Netflix nemam zkusenost, ale slysel jsem na nej radu stiznosti. HBO Go maji rodice a bohuzel to neni nejlepsi, jsou i pomerne caste vypadky sluzby, sice postupne se to lepsi, ale porad maji pirati navrch, to je za placene sluzby nepripustne.

    A urcite souhlasim i s namitkou, ze si odmitam predplacet tisice sluzeb. Napriklad u pocitacovych her mam Steam, GOG a UPlay. Ani na techto trech neni vsechno a kdybych chtel hrat dalsi hry, tak je potreba Origin a MS Store. To odmitam a mam ty tri sluzby jako maximum mozneho a hry umistene pouze mimo Steam, GOG a UPlay proste nehraju. Je mozne, ze sahnu nekdy casem i po piratskych verzich her, pokud to vydavatele nedaji na ty sluzby, ktere pouzivam, ale zatim mam co hrat, takze piratsky obsah nestahuji.
    Podobne jsem u videa ochoten si pri splneni predchozich podminek platit nejspis dve sluzby, na kterych by mela teda byt vetsina dostupneho obsahu. Treba v soucasne dobe je na HBO Go spousta obsahu jen casove omezeneho, kdy ma HBO s vydavatelem smlouvu treba na pul roku a pak to zase z videoteky stahnou. Takto vazne ne!