Hlavní navigace

Tichý počítač All-in-one s SSD diskem od Zalmanu [CeBIT]

6. 3. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Na CeBITu představuje Zalman vlastní zajímavý All-in-one počítač. Zatím o něm víme celkem málo, ale i to málo zní velmi zajímavě. Rozměry blíže neurčeného displeje činí 27", uvnitř je miniITX deska a SSD disk také od Zalmanu. Vedle něj je volný slot pro osazení druhého pevného disku.


 

Hranatější šasi má ve spodní části dvě mřížky reproduktorů a modré logo Zalmanu, vzadu jej podpírá masivní noha. Přístup ke slotům pro pevné disky se zdá být vyřešen tak, aby nebyl problém v jejich výměně. Design celého zařízení nijak moderně nepůsobí, na druhou stranu jsou funkce, výkon a uživatelský zážitek mnohem důležitější.


 

 

Počítač má integrovaný zdroj, což je v případě jeho kvalitního provedení jen dobře, adaptérů se pod stolem válí i tak dost. K tomuto počítači se dodává externí grafická karta, opět blíže neurčeného typu. Cílem Zalmanu je naprosto tichý a výkonný All-in-one počítač typu fanless, ovšem nějaké lopatky ventilátoru uvnitř přeci jen jsou.

Zjišťujeme další podrobnosti.

 

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.