Hlavní navigace

Tip: Hromadu užitečného softwaru za 534 dolarů můžete mít jen za 12 dolarů

22. 6. 2017

Sdílet

Zdroj: Redakce

Humble Bundle spustil novou akci, v balíčku tentokrát nemá hry, ale programy určené pro Windows (a někdy i macOS). Celková hodnota softwaru je 534 dolarů, ale vy jej můžete mít, když zaplatíte alespoň 12 dolarů. Můžete přidat i víc a jako vždy i určíte, kdo všechno peníze dostane, mezi koho se přerozdělí (vývojáři, charita, Humble Bundle).

Pokud zaplatíte alespoň 1 dolar, získáte půlroční licenci na program CloudApp Pro sloužící pro záznam obrazovky, Soda PDF 9 Home pro tvorbu a úpravu PDF a 30dolarů kupón na nákup balíčků v hudebním editoru Magix Music Maker (který je v základní verzi zdarma).

MMF24

Za 9+ dolarů dostanete roční předplatné správce hesel LastPass Premium, RAW editor Corel AfterShot 3 (nejde o Pro verzi), malířský editor Corel Painter Essentials 5 a hromadu efektních štětců pro Photoshop Corel ParticleShop.

Od 12 dolarů nahoru je pak v ceně ještě roční licence na Pandu Antivirus Pro na tři zařízení, roční předplatné VPN služby Windscribe a zvukový editor Sony Sound Forge Audio Studio 10.

Balíček softwaru na Humble Bundle Balíček softwaru na Humble Bundle