Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Tip: Jak řešit potíže s funkčností počítače? Windows 10 nabízí poradce pro každou příležitost. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 12. 9. 2017 22:55

    palisek

    Ano SMB 1.0 asi málokomu něco řekne, protože počítače jsou spíš pro běžné uživatele, kteří je potřebují pro běžné věci. Nepotřebují, aby jim pořád něco padalo, nebo se něco sekalo. Vysvětli běžnému uživateli W10 jak nastavit aktualizace, aby W10 aktualizoval jenom to, co mu povolí uživatel tak, aby to fungovalo napořád. Operační systém má být jednoduchý a srozumitelný a ne aby se uživatel dostával do potíží už jenom tím, že má najít nějaké nastavení. W7 je v tomhle směru oproti W8 a W10 supr třída. Začínal jsem na W3, W3.1, W3.11 pak W95, W98, Vista, W2000, XP, W7, W8 a W10 a můžu říct jenom to, že každá další verze má víc chyb, než předchozí. Vím, že jednou přestanou aktualizovat W7 tak, jak to udělali s XP-čkama, ale pokud to půjde, budu na sedmičkách, pro mne jsou po 98 a XP nejstabilnější.