Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Tip: Jak získat Windows 10 Fall Creators Update co nejdříve?. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 19. 10. 2017 13:38

    Maudit (neregistrovaný)

    To je vtipny, jak kdyz se nejaka lama v systemu vrta a dela, co nema, tak si pak stezuje, ze update nefunguje spravne. Mam pod palcem celkem dost pocitacu a ani na jednom s zadnym updatem od vydani W10 nebyl problem. A lidi s nima bezne pracujou (office pcs) a bezne na nich i hrajou (home pcs).

    Zazil jsem ale i pc, kde si uzivatel typu "kutil" nainstaloval dva ruzne registry cleanery, co mu to nabidlo nekde v reklame na netu a update se mu podelal. No proc asi. Ale v jeho ocich je to chyba Microsoftu. Nebo typek, co mel tri ruzny torrenty a myslel si, jak s tim umi, a pritom byl schopnej spustit film s priponou .mkv.exe, takze mu na pozadi bezely dva ruzny coin minery (bitcoint/litecoint tusim) a spousta dalsich veci. To se pak tezko updatuje.

    Pak prijde lamicka jako Krakatoa, co se nahodou naucil pouzivat apt-get a ted je to velkej skiller, nebo Zann, co jednou z dalky videl W10 a snazi se kompenzovat svy frustrace. Mysli si, ze kdyz se stejnym zpusobem bude nekdo hrabat v Linuxu, ze se to nepose** :D To je tak usmevny :D jen tak dal kluci!