Hlavní navigace

Tip na web: Pošlete sami sobě e-mail do budoucnosti

30. 8. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Chcete si poslat vzkaz do budoucna, ale nevíte jak? Nemá smysl vkládat si upomínku do kalendáře, tu budete mít stále na očích. Tajný ručně psaný vzkaz nemusíte najít. Můžete si ale poslat e-mail. Časem na zprávu zapomenete a náhle vás překvapí.

Stejný nápad dostali tvůrci webu futureme.org (budoucí já). Bezplatně si můžete zadat kterékoli datum až 50 let dopředu, poctivě vyplníte předmět, text zprávy a třeba doplníte i obrázek. E-mail může být veřejný (ten den se objeví na webu), nebo se odešle pouze na vaši adresu. Web je sice anglicky, ale určitě se na něm neztratíte.

Uživatelé futureme.org už odeslali bezmála dva miliony zpráv do budoucnosti. Každý den si můžete přečíst veřejné vzkazy. Lidé sami sobě posílají přání k narozeninám, dávají si předsevzetí a po letech je kontrolují. Můžete se inspirovat.

 

Jen s tím odesláním 50 let dopředu buďte opatrní. Není jisté, jestli v té době bude futureme.org ještě fungovat, jestli budete mít stále stejnou adresu a jestli se ještě e-mail bude vůbec používat.