Hlavní navigace

Tip: sledujte představení nového Xboxu s aplikací pro Windows Phone

21. 5. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Nová generace herní konzole Xbox bude představena v tento den. Velká akce, kde bude přístroj uveden, odstartuje v 19.00 našeho času, přičemž bude možné sledovat přímý přenos. Kdybyste byli například na cestách, možná oceníte speciální aplikaci od Microsoftu, kterou uvolnil zdarma pro všechny majitele telefonů s Windows Phone 8. Nazývá se prostě Live Video Player a přehrávač naleznete ke stažení ve Windows Phone Store.

Jedná se o skutečně jednoúčelový kus softwaru. V tuto chvíli pouze hlásí, že načítá video, avšak zatím nemá, co by načetl. Sledování významné události bude umožněno také majitelům stávající generace konzole. V neposlední řadě bude streamování zpřístupněno každému, kdo má počítač s připojení k internetu. Sledujte web Xbox.com.

 

Aplikace se nazývá obecně, proto by ji Redmondští mohli v budoucnu využít rovněž k vysílání jiných událostí. Množné číslo slova events (česky události), uvedené v popisu aplikace při jejím spuštění, tomu napovídá. To se potvrdí, případně vyvrátí až v budoucnu.

Aplikace Live Events Player Aplikace Live Events Player

Zdroj: Windows Phone Store via Neowin