Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Herní počítač pod stromeček: tipy na výkonnou sestavu za 35 tisíc korun. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 26. 11. 2018 0:21

    tombomino

    "Takze samozrejme, ze ten noise neni chyba raytracingu"..tady jde videt, ze vubec nerozumis o cem je rec Maudite. Zasumeni je vlastnost RT obecne, pokud nemas dostaecny pocet paprsku Protoze soucasna online technologie ten vykon nema a jeste ani dlouho mit nebude, tak zasumeni je vysledkem RT. Cely denoisong slouzi k tomu, aby to zasumeni vyhladili do te miry, ze to nebude jako pest na oko. Coz je momentalni stav nekterych jejich scen. Co k tomu aktualne pouzivaji je druha vec. Je vubec otazka, jeatli je ta implementace pres NV tensory jednoducha, kdyz na to pouzivaji neco jineho.
    Implementace RT asi nebude takova sranda, jak tady nekteri fabulovali, kdyz Dice ani po skoro 9 mesicich nema plne funkcnich par efektu bez propadu vykonu..