Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Tohle je první mobil nové Nokie. Je levný, ale nudný jako ty předchozí. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 13. 12. 2016 16:53

    abacus (neregistrovaný)

    Je pravdou, že ve smartphonech prohrávali, a nutno poznamenat, že z finančního hlediska byli stále velmi dobří a výděleční v telefonech tlačítkových. Ty jim vydělávaly i bez pompy. Je pravda, že je dost lidí, kteří potřebují telefony jednoduše funkční. Rychlý telefonní seznam, dlouhou výdrž a přiměřenou robustnost. To, oč je dražší telefon s trochu použitelnějším foťákem, za to je zrcadlovka a jednoduchý mobil s velkou výdrží. A to je i moje volba. Častokrát jsem použil fotku 0,3Mpx z mobila, a jen málokdy jsem z mobila viděl fotku, která by měla užitečných více než těch 0,3Mpx, ať už měl senzor kolik chtěl. Nefotím na pláži a dělám fotky za nepříznivých světelných podmínek, proto hodnotím pozitivně přisvícení. To je důležitější než počet rozmazaných, zašuměných megapixelů.. Používám proto jednoduchý mobil, který se dá vzít ven a nemusí se nosit tak leda od nabíječky k nabíječce. Klidně se ofrňujte, ale takový mobil si kupce najde. Já bych o ní určitě stál, kdyby Nokia Suite zase podporovala Thunderbird nebo kontakty Google.