Hlavní navigace

Názory k článku Velký zásah proti pirátům filmy postihl i největší česko-slovenský seriálový web

  • 1. 11. 2019 17:45

    Pjetka (neregistrovaný)

    Jo, všichni z tý mladý zvadlý generace, co nepamatuje DC++, WinMX a nikdy nepotřebovala torrenty, dneska v práci řvali jak píchlý prasata. Přitom stáhnout díl seriálu je dneska skoro rychlejší než se proklikat deseti pop-up reklamama, kterýma jsou tyhle weby přecpaný. Takže jde o prd. Druhá věc je, že za tejden pojede nějaká náhrada.

  • 1. 11. 2019 19:24

    RedMaX

    ULOZ.TO NENI PIRATSKE DOUPE!!!
    Uloz.to je legalni web pro sdileni jakehokoli obsahu. Nase firma tam davala nami vytvorene vzorky pro klienty, kteri tenhle zpusob povazovali za pro ne nejprijatelnejsi. Stahnuti bylo rychlejsi nez za naseho ftp.
    Druha vec je, ze tam nekteri lide sdili i co by nemeli, ale tomu se u podobnych webu vyhnout neda.

    Naopak nechapu, proc trva tak dlouho odstaveni nelegalnich streamovacich platforem a proc treba uz nekdo davno neodpojil treba i ty topserialy. Preci je jednoznacny, ze porusuji autorsky zakon, kdyz nabizi k zhlednuti serialy a filmy, na ktere nemaji prava. A je uplne jedno, ze to sdili z jinejch serveru, protoze nabizi to u nich a videt to clovek mohl po zadani adresy topserialy.neco, takze opravdu nechapu, co je na tom tak slozite.

    Samozrejme jina vec je, ze chyba je stale na strane vlastniku prav, protoze nedokazi nabidnout lidem konkurencni legalni platformu za prijatelnou cenu.

    A osobne teda sice stahuju taky, nehraju si na nejakou pofiderni moralku, tu nemaji ani vlastnici autorskych del, respektive spis firmy, ktere je zastupuji, ale nasel jsem si perfektni web, kde hazou odkazy na videa zapakovane v raru s nesmyslnyma nazvama souboru, tudiz z hlediska pruchodu internetem je to jen nesmyslna zmet dat. No a samozrejme platim, ikdyz ted jsem nasel super sluzbu, ktera je levna a agreguje ruzne webove uloziste. Funguje to tak, ze ja zadam pozadavek na to co chci, oni to zacnou stahovat k sobe a rovnou posilat ke mne. Zaroven jim to nejaky cas lezi u nich, protoze kdyz si to bude chtit stahnout nekdo dalsi, tak uz to stahuje rovnou od nich.

  • 4. 11. 2019 12:05

    x3m

    K tym topserialom, tusim uz europsky sud rozhodol, ze odkaz nie je zlocin a kedze topserialy nemali u seba ziaden nelegalny obsah, tak ich nebolo za co zalovat. V podstate takto prezivaju vsetky piratske weby. Z pravneho hladiska je prave to uloz.to vacsi previnilec. Taky megaupload tiez bol len ulozisko roznych dat a vidis ako skoncil.