Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Toshiba předstihla konkurenci, uvádí první 14TB disk bez SMR. S héliem a 9 plotnami. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 11. 12. 2017 21:18

    Nostalgeek

    Jene.
    "A 14TB disk řady „MG07ACA“ je první HDD Toshiby založené na tomto základě." – založené "há dé dé" nebo "řady"? Nebo založený disk, Hard Disk Drive? To éčko na konci mi zní zvláštně, ale nevylučuju, že se (zase) mýlím. Aneb jak snadno a rychle od HW odbočit k rozboru vět :)
    Podobně jsem na tom s: "tato HDD" – přikláněl bych se k "tyto", pokud zase není myšleno tato "há dé dé", a i v takovém případě jsem na pochybách (kvůli ukazování na písmenka ve zkratce...). ( https://cs.wiktionary.org/wiki/tato )
    Zde již jen čistá kosmetika: "zvednutí kapacity" – Synonyma jako zvýšení, navýšení se mi osobně líbí víc.

    Děkuji za článek, jakékoliv změny v něm podle výše uvedených připomínek nechám zcela na vás. Jde o prkotiny. Zbytek textu vypadá OK. Čárky v souvětích připomínat nebudu (zde asi OK), nemám v nich zcela 100% jasno kromě zcela evidentních případů.
    NG