Hlavní navigace

Toshiba Satellite C650: univerzál za pár kaček

22. 4. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

Toshiba představila nový model v řadě Satellite. Jedná se o univerzální stroj s displejem o úhlopříčce 15,6". C650 je určen pro uživatele, jejichž nároky na notebook pro každodenní užívání jsou poměrně vysoké, ale nechtějí investovat příliš mnoho finančních prostředků.

 

Satellite C650 má strukturovaný povrch odolný proti poškrábání a zašpinění otisky prstů, což jistě ocení nejeden zájemce. LCD displej s rozlišením 1366 × 768 bodů, LED podsvícením a lesklým provedením TruBrite má poměr stran 16:9. Plochá klávesnice je plnohodnotná a touchpad podporuje ovládání gesty. Toshiba standardně své notebooky doplňuje o své aplikace, které mají zpříjemnit zákazníkům práci s jejich produkty.

Konfigurace čítá procesor Intel i3 nebo Celeron, operační paměť až 8 GB, pevný disk až 500 GB, integrovaný grafický čip Intel GMA HD, Wi-Fi 802.11 b/g/n, gigabitový ethernet a DVD-RW mechaniku.

 

C650 bude dostupný v průběhu druhého čtvrtletí tohoto roku. Přes to, že Toshiba uvedla tento notebook jako velmi dostupné řešení, ceny pro ČR  v tuto chvíli nejsou známé. Můžeme tak vycházet pouze ze zahraničních zdrojů, které uvádějí startovní cenu od 350 liber.