Hlavní navigace

Názor k článku Tržní podíly výrobců grafik v Q3 2017: Nvidia vylétla nahoru, získává tržní podíl od tombomino - Hele Maudite, sorry. Vim, ze jsi si dal...

  • 24. 11. 2017 20:54

    tombomino

    Hele Maudite, sorry. Vim, ze jsi si dal praci a hezky jsi to sepsal. Tak za mne mas za to plus. Ale jinak s tvym zduvodnenim, proc by mel byt soucek mimo, to opravdu ne. Argument typu, ze NV "zverejnuje co musi" a proto je soucek nevim co, protoze zverejnuje dokumenty AMD, ktere narozdil od NV jsou k dispozici..to jsou vymyslene argumenty typu..kdo chce psa byt, hul si najde. To nema smysl. To stejny s AS..je X ruznych clanku na ruznych webech a renomovanych, dokonce i jeden byl na extrahw, ktere se tomu venovali..a vetsinou dosli do stejneho bodu, ze AMD to ma zmaknuty lip. NV ma zase X jinych veci zmaknute lepe. Nechapu, co je na tom za problem a proc se musi kolem toho "valcit". Je to zase jen tvoje osobni zaslepenost NV (nechapu proc) , ktera te nuti to prskat na soucka.
    Tobe se proste nelibi, ze zverejnuje veci k AMD, to je cely. Udelal by jsi lip pro sebe sama, kdyz by jsi se s tim v sobe radeji srovnal, nez to plival na neho.