Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Tržní podíly výrobců grafik v Q3 2017: Nvidia vylétla nahoru, získává tržní podíl. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 25. 11. 2017 17:13

    Jan Olšan (neregistrovaný)

    No ale zase je to post na Redditu... čistě principiálně bych spíš věřil tomu, co o tom řekne někdo, co to fakt programuje (tohle je jen náhodnej internetovec, počítám, ne někdo renomovanej? Takhle když to zběžně prolítávám, tak si ani nejsem jistej, jestli tam fakt mluví o tý samý věci...). Taky je to z doby, kdy proti té spekulaci stála jako protidůkaz "jedna alfa verze hry". To už tak docela neplatí že, máme víc her, 3DMark, už je z toho v podstatě běžná technika o které se postupně přestane mluvit, protože je standard...
    A trochu pochybuju, že třeba to o problému s cenou context switche/paralelismem u Maxwellu, což byl ten důvod, proč na něm v těch hrách AS nezlepšovalo výkon, byl úplně jenom něčí výmysl.