Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Tržní podíly x86 procesorů v Q1 2020: AMD ubírá Intelu, ale pomalu. Má 5,1 % serverů. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 22. 5. 2020 16:42

    tombomino

    Ono se da na vsechno nahlizet relativne. Ona se ta "zvule vetsiny" v demokratickem systemu meni cele transparetnne do "zvule mensiny", ktera taha za politicke nitky a tomu se i upravuji zakony. Takze "rule of law" je castecne jen ponekud delsi cesta, jak naopak nekdy aplikovat "zvuli mensiny".
    Jinak co se tyce tady dotycneho.. tak to mi pripomina stav naseho skolstvi, kdy byly zruseny zvlastni skoly a deti, ktere by normalne nemeli kapacitu ve skole fungovat, tak jsou tam trpeny i presto, ze to nekdy uplne borti samotnou vyuku. Ale to uz je udel "hyperkorektni" spolecnosti, kde se neresi priciny, ale resi se, jak o nich "korektne" mluvit. Coz bude mit jednou za nasledek, ze takove spolecnosti prevalcuji j ty, ktere jeste maji drive neco resit.