Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Tržní podíly x86 procesorů v Q1 2020: AMD ubírá Intelu, ale pomalu. Má 5,1 % serverů. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 22. 5. 2020 17:44

    Radek Holeček

    Vy prostě ty produkty obou stran nehodnotíte objektivně. U Intelu mluvíte jen o pozitivech a u AMD jen o negativech. A tak to není. A nemají s tím nic společného nějací AMD fanatici.
    Oni i ti AMD fanatici vezmou spíše kritiku od někoho, kdo vidí negativa napříč trhem, než od někoho, kdo vidí negativa jen a pouze na těch jejich produktech.
    Před více než 20 lety jsem byl jako divák v Senátu, kde probíhalo nějaké kolo debatní ligy. To je soutěž středoškoláků, kteří si vylosují téma a stranu, kterou mají v diskusi obhajovat a pak se do sebe pustěj a snaží se pomocí argumentů zvítězit nad oponenty. A vůbec nejde o to, že člověk prosazuje tu názorovou stranu, které věří. Musí být schopen debatovat a obhajovat i tu stranu, které by sám přednost nedal. A nezávislí pozorovatelé hodnotí úroveň argumentace a podle toho se vybírá vítěz.
    Možná byste si to tady taky mohli s nějakým příznivcem AMD rozdat. On by obhajoval to, proč je lepší koupit Intel, vy to, proč je lepší koupit AMD. Ale nedoporučoval bych vám jako soupeře tombomina, protože by, alespoň podle mého názoru, neměl moc problému obhajovat nákup Intelu. Lepší by byl takový tynyt.