Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Tržní podíly x86 procesorů v Q1 2020: AMD ubírá Intelu, ale pomalu. Má 5,1 % serverů. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 23. 5. 2020 8:24

    KOCHREN

    To je zase materiál huff ale teď mám chvilku a dočetl jsme se až sem.
    S Radkem znovu souhlasím... A to se stává dost často. Ne ve vše, ale to snad ani nejde.

    S Janem O. jsem se bavil několikrát zda nebude lepší zasáhnout hned na startu, když se zaregistruje trolící příspěvek. Podle mě by odpadly tyhle flame bitvy. (u sebe bych diskutoval do jisté meze, ale úmyslné útoky bych taky mazal. Naštěstí mám ve skupině rozumné lidi.).Musí dát ale Janovi za pravdu, že kdyby to dělal je ihned napadán, že někomu nadržuje a pod. Jan se snaží být velmi korektní, přes to se tu najdou podlí jedinci co na něj stejně plivou. Je to nevděčná práce... A proto věřím, že se mu nechce moderovat. Je to o tom koho smazat a koho ne a co je ještě ok a co ne. Mnoho zdejších "diskusí" není o HW a problematice, ale jde o osobní útoky. A ani přiznám se a už jsem to tu několikrát psal... Když se mi nelíbí něčí jednání tak, tak umím taky zatrolit troly.
    V mnoha věcech s Gogo souhlasím, přesto se mi nelíbí jeho styl a tak to dám na jevo... Sklouzne to pak k tomu osobnímu flame to je pravda. Ale oproti tomu co bylo kdysi je už Gogo aspoň zde jiný a to jsem rád (a zde se Ti gogo musím ii omluvit to rytí do Tebe bylo úmyslné i když právě z důvodu toho jak jsi vystupoval a ještě občas vystupuješ). U speedyho mi fakt vadí to jeho megapokrytectví, ale odkopal se před časem sám když se přiznal že jiné šmíruje. O pomlouvání a lhaní hnízda asi taky netřeba dlouze diskutovat. Vím že už tu s tím jsem otravný, ale když už mě někdo napadá že dělám to či ono... Tak si fakt připravte pánové důkazy. Mvladara jsem nechal skoro naposled z důvodu, že jemu nejde o diskusi ale jen o úmyslné trolení. Prakticky vše co napíše má podtext...
    Tom se nechá rychle vyprovokovat a vtáhnout do těch přestřelek. I když ho mnohdy chápu, tak vím že to nemá smysl.
    K tomuto odstavci bych jen dodal, že se omlouvám Janovi O., že tu taky plevelím diskuse osobní přestřelkami.