Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Český router Turris Omnia vychází v nové verzi. Zamíří i do USA. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 27. 3. 2020 11:36

    mittar

    kdyby nebyl Merlin nebo OpenWRT tak bych souhlasil s Aususem, takto to je ale paradni router a mozna i Asus vi, ze ma velky mezery v softwarove podpore tak toleruje moznost manualnich uprav .. jediny co zatrhli byla moznost manualne prepsat vysilaci vykon, coz me trosku mrzi ale na druhou stranu kdyz by te zmerili ze mas doma vysilac mimo normu, tak bys vyfasoval pokutu, osobne me to mrzi, myslim, ze by bylo lepsi nemit zadna omezeni, ale nastesti alespon pretaktovani nechali, takze mi to bezi 1200Mhz CPU,800Mhz RAM coz muj ve stare revizi dorovnal nove revize a jde tam nahrat i entware, tudiz pole pusobnosti obrovske. Jedine co me mrzi, ze to ARM neumi akceleraci AES, to umi jen novejsi modely ... proto rikam, ze novej router musi umet vic a jak vlcekmlcek daval tip na kterej se podivam, tak jestli tam bezi taky Merlin, nevidim duvod proc by to mela byt spatna volba.