Hlavní navigace

TVspoty.cz: když si nemůžete vzpomenout na reklamu nebo její písničku

12. 4. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Portál TVspoty.cz není žádnou novinkou a většina z vás jej určitě zná. Já ne. Nebo spíš jsem na něj zapomněl. Ale včera mi „zachránil“ život, takže snad dobře poslouží i dalším podobným zoufalcům.

Jen abych vysvětlil celý příběh. Televizi skoro nesleduji, ale když už, tak většinou natrefím na reklamu a v poslední době dost často jednu a tu samou – na Hyundai. Pěkně natočená, chytlavá hudba, která mi něco velmi připomíná. Chvilka googlení mě navedla až na stránky tvspoty.cz, jejíž přispěvatelé jsou opravdu pečliví. Nejenže jsem objevil myšlenou reklamu, ale dokonce v popisu nechyběly ani podrobnosti o písni v pozadí.

TVspoty.cz

No, skladba Summer od Vanessy James mi stále něco připomíná (neporadíte?), ale aspoň jsem objevil první díl skládačky. Na porovnání písniček budu muset najít jiný nástroj, když mi paměť neslouží.

Ale abych to tady zbytečně nenatahoval. TVspoty.cz jsou bezvadná ukázka toho, co dokážou dobře vypsané štítky (tagy). I kdybych nevěděl, že se jedná o Hyundai, stejně bych se k reklamě dostal přes klíčová slova. Teď jdu najít to provařenou odrhovačku z reklamy na Lídl. Co vy?

Autor článku