Hlavní navigace

Twitter se dvěma novými záložkami Activity a @username

11. 8. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Včera nás Twitter nalákal na nahrávání obrazků a nové galerie, dnes přidává další dvě funkce. Jsou to nové záložky ve webovém klientu, které nahradí některé stávající a dají vám lepší informace o dění ve vašem okolí.

Tou první je @username. Nahrazuje starší záložky @Mentions (zmínky a reakce na vaší osobu), Your Tweets, retweeted (retweety vašich příspěvků) a přidává informace o tom, kdo vás naposledy začal sledovat plus kdo a který tweet přidal do oblíbených (favorites). Zkrátka všechny relevantní informace k vašemu účtu na jednom místě.

Druhou záložkou je Activity. Na rozdíl od @username však monitoruje okolí, vaše followings. Najdete zde seznam retweetů, oblíbených a nových sledování přátel. Zde tak můžete hledat inspiraci, koho sami můžete přidat do seznamu followings.

Twitter Twitter
@username | Activity

Jako vždy platí, že Twitter novinky nespouští plošně, ale jen postupně některým uživatelům. Proto nové funkce zatím chybí v autorově osobním účtu i našem @CnewsCZ. Pokud už patříte mezi ty šťastné, nezapomeňte o sobě dát vědět v komentářích.

PS: A kdy už Twitter začne na webu viditelně hlásit nově příchozí soukromou poštu?!

Byl pro vás článek přínosný?