Hlavní navigace

Názor k článku Úprava tweetů je možná o krok blíž. Mluví o ní šéf Twitteru Dorsey od Kaz - Nevím na co si hrají a vymýšlejí kraviny...

  • 4. 2. 2019 17:10

    Kaz

    Nevím na co si hrají a vymýšlejí kraviny typu "odeslání tweetu by bylo zpožděné o 5 až 30 sekund a během té doby by ještě autor mohl text stihnout upravit či opravit". Proč prostě nepovolí zpětnou editaci, třeba na 5 minut. Mazat jde.
    Omezení na délku by také měli zrušit, stejně se to hromadně obchází řetězením tweetů, které to jen a jen znepřehledňuje.
    Ještě by mohli zavést u uživatelských účtu něco na způsob kategorií, aby si pak sledující mohl vybrat jen to, co ho od daného uživatele zajímá, jen by to prospělo. Bohužel dnes se od jednoho člověka míchá nezajímavý obsah (ahoj, právě jím tohle) se zajímavým a nelze to odfiltrovat, hashtagy na to nejsou použitelné.
    Úpravy by zasloužilo i zobrazování vláken. Delší nejsou přehledná a občas mám problém v nich něco zpětně najít, jak se musí proklikávat jednotlivé příspěvky, zda si neudělaly svou větev atd.
    No a jako třešničku by konečně mohli zavést vylučování (nebo seskupování) duplicit, když X lidí nasdílí stejný obsah (odkaz na článek atd.).
    Twitter podle mě už dlouho není jen o tom napsat krátký příspěvek nebo postřeh, dnes už je hodně nepřehledný. Nemají se bránit změně, jen by mu to podle mě prospělo.