Hlavní navigace

Twitter zřejmě spustí nástroj hromadného tweetování. Rozdělí delší příspěvek na části

11. 9. 2017

Sdílet

Zdroj: Twitter / Cnews

Kdo používá Twitter, ví, že limit v podobě 140 znaků na jeden příspěvek je někdy požehnáním. Síť činí silnou, neboť nutí uživatele a uživatelky, aby se vyjádřili jasně a stručně. Současně je někdy potřeba vyjádřit více myšlenek, takže se rovněž běžně děje to, že lidé rozdělují své příspěvky do více částí. Ačkoli to možné je, Twitter této myšlence dosud nešel naproti. To se ale zřejmě změní.

Tip: Pro psaní delších příspěvků slouží též služba TwitLonger.

Matt Navarra si všiml, že Twitter v sobě ukrývá dosud neodhalenou funkci. Konkrétně byla spatřena v klientu pro Android. Jednoduše vám tedy umožní napsat delší příspěvek, který následně služba rozdělí do více tweetů a ty následně jeden po druhém zveřejní.

https://twitter.com/MattNavarra/status/906825255737610242

V tuto chvíli se můžeme jen dohadovat, jestli to Twitter myslí vážně. Firma zatím funkci neoznámila a nález nekomentovala. Funkce je však obsažena v hlavním klientu, takže bychom se oficiálního uvedení dočkat mohli. O datu uvedení ovšem můžeme znovu jedině spekulovat. Pojďme se zatím pobavit o tom, jaký dopad by funkce na síť případně mohla mít. Převáží pozitiva, nebo negativa?

Byl pro vás článek přínosný?