Hlavní navigace

U O2 koupíte telefon nejlevněji. Operátor chce garantovat nejnižší ceny

Sdílet

Zdroj: Redakce

Pokud najdete stejný telefon u konkurence levněji, rozdíl vyrovnáme,“ hlásá O2. Dále je možné ušetřit výkupem staršího telefonu. Jediným problémem je, že se cena dorovnává až zpětně a ne v hotovosti.

Cenu garantujeme u nejžádanějších mobilních telefonů – v ceníku i na prodejně jsou tyto modely označené. Zaručujeme výběr ve všech cenových kategoriích. Například nejlevnější chytrý telefon Samsung Galaxy Y za 2 895 Kč, špičková Nokia Lumia 800 za 11 595 Kč, nebo jednoduchý telefon vhodný pro seniory Aligator A400 za 1 195 Kč. Zákazníci mají nyní o důvod více, proč je O2 nejlepším místem, kam pro chytrý telefon,“ říká Petr Matějovský, ředitel pro mobilní hlas a data společnosti Telefónica Czech Republic.

Rozdíl v cenách O2 nevrátí na ruku nebo na účet, ale sníží zaplatí tím výdaje na paušál, dobije předplacenku nebo, pokud u O2 koupíte pouze mobil, dodá novou SIM s kreditem ve výši rozdílu.

O2

Další podmínky

Jak už bylo řečeno, cena se dorovnává zpětně, a to nanejvýš týden po nákupu u O2. Více informací najdete v podmínkách služby. O slevu se žádá ve zvláštním formuláři.

Garance nejnižší ceny se týká pouze deseti nejžádanějších telefonů, nikoliv celé nabídky. Těmi jsou:

Aligator A400, HTC Evo 3D, HTC Wildfire S, Nokia C5, Nokia E52, Nokia Lumia 710, Nokia Lumia 800, Galaxy Nexus, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy S II, Samsung Galaxy W, Samsung Galaxy Y, Samsung Galaxy X Pro, Sony Ericsson Xperia Mini Pro, Sony Ericsson Xperia Neo V, ZTE Skate

Omezeno je také množství srovnánavých obchodů (zřejmě aby lidé neargumentovali šedým dovozem):

MMF24

T-Mobile, Vodafone, Alza.cz, Mall.cz, Electroworld, Datart, Setos, Mobilní pohotovost

Výkup telefonů na protiúčet

O2 dále nabízí odkup až dvou starších telefonů, čímž srazí cenu toho nového. Přitom cena nového musí být vyšší než součet cen starých. Výměna bude probíhat na prodejně, kde musí být zkontrolován stav mobilu. Za nefunkční nebo hodně staré nedostanete žádnou slevu, za funkční a v dobrém stavu pak třeba 8000 Kč (iPhone 4 16 GB), 2100 Kč (HTC Wildfire) apod. Více na o2.cz/vykuptelefonu.