Hlavní navigace

UberStrike: nejlepší střílečka na jabko a navíc dočasně zdarma

18. 12. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Hit posledních měsíců, který ovládnul Applovský App Store, má obrovskou výhodu. Jde hrát na Facebooku. Ano, čtete dobře, i když se jedná o plnohodnotnou střílečku, běží i v prostředí webového prohlížeče. Sice je nutné nainstalovat Javu, ale i tak.

Ze zmíněných herních pecek v úvodu má UberStrike nejblíže k Unreal Tournamentu. Ve hře se totiž pohybujete na omezené mapě v rozličném prostředí. Může to být exotický ostrov, obrovské překladiště v přístavu, monumentální haly s mnoha chodbami a klidně i paluba vesmírné lodi. Navíc se UTčku podobá i použitelným zbraňovým arzenálem. Své protivníky budete ničit různými ručními zbraněmi od mačety po obrovské kladivo, klasickým samopalem nebo sniperskou puškou, ale i speciálním raketometem či plazma gunem.

UberStrike je Unreal Tournament skrytý v manga kabátu s fyzikou z Counter Strike.

Velice povedené jsou také možnosti vylepšování vašeho virtuálního bojovníka. V průběhu hry postupně dosahujete vyšších levelů a vyděláváte si virtuální měnu. Tu samozřejmě můžete směnit za výzbroj i výstroj. Kromě čím dál účinnějších zbraní ale lze měnit i vzhled a outfit vaší herní postavy. Vašeho hrdinu tak můžete převléknout do oděvu středověkého válečníka, italského mafiána, bankovního úředníka i meziplanetárního kovboje z budoucnosti.

To nejpovedenější na UberStrike je však grafika. I když se jedná o animovaný styl známý z japonských komixů, který nemůže konkurovat mainstreamovým herním peckám s ultrarealistickou grafikou, hra je prostě hezky barevná. Na detailech je vidět poctivá práce vývojářů a odrazy ve vodě jsou skoro jako ze Skyrimu.

 

V UberStrike navíc najdete podobné statistiky jako v Battlefieldu. Ty vás informují o vašem celkovém skóre, přesnosti střelby a nejčastěji zasažených místech. Vedle počtu headshotů vyčtete ze statistik i počet nutshotů. Zdatnější čtenáři jistě vytuší, kam takové zásahy míří.

Pokud máte k dispozici stroj s Mac OS, určitě zavítejte do App Store, UberStrike zde najdete po omezenou dobu zcela zdarma. Po skončení této akce jej pořídíte za 10 dolarů.

 

Parametry
UberStrike
cena dočasně zdarma (jinak 9.90 USD)
autor hry Cmune

KL24

 UberStrike UberStrike UberStrike

 

Byl pro vás článek přínosný?