Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Úchvatné video: Celý povrch Merkuru na animaci sondy Messenger. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 20. 2. 2013 14:20

    del42sa (neregistrovaný)

    No jo, jenže ten čip Novathor od ST-Ericssonu běží na těch 2,5GHz díky vynikajícímu FD-SOI výrobnímu procesu (a může běžet i na 2,8GHz) a proto je to je v poměru výkon spotřeba trochu někdde jinde, než Tegra, která uvádí ve specifikacích že to je 2,3GHz čip i když na té frekvenci čip normálně neběží , je to pouze single core max. turbo na 2,3GHz při vypnutých ostatních jádrech a to jen po omezenou dobu, zatím co běžná "provozní" frekvence bude asi o dost nižší, že ?  Ono to chce nevytrhávat věty z kontextu ...


    Každý přece ví, že jádro A9 je mnohem slabší než A15, ale vzhledem k vysoké frekvenci to bylo hodnoceno kladně. Já v tom tedy žádný rozpor nevidím.


     


    Navíc když vidím tyhle marketingové blafy od Nvidie tak nestačím zírat, obzvláště když už slabší Snapdragon S4 Pro poráží Tegru 4  http://cpuboss.com/cpus/Qualcomm-Snapdragon-S4-Pro-%28APQ8064%29-vs-Nvidia-Tegra-4