Hlavní navigace

Ukazatel myši ve Windows 8 bude také zapadat do stylu Metra, podívejte se sami

2. 5. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Vypadá to, že příval novinek o Windows 8 hned tak neustane. Microsoft před námi stále ještě mnohé tají, přestože už stihl vydat dvě veřejně dostupné ukázkové verze rozpracovaných Osmiček. Momentálně se chystá ještě jedna ukázka, která vyjde rovněž zdarma ke stažení. Windows 8 Release Preview odhalí svou tvář na začátku června, bylo to již oficiálně potvrzeno. Čínský web www.win8china.com v posledních sestaveních operačního systému vyšťoural nový ukazatel myši. Ten se na sebe nevezme žádný šílený převlek, z velké části zachová dědictví Windows 7, potažmo Visty.

 

K dispozici je dokonce ukázka, na níž lze pěkně vidět, že lehký facelift dostane pouze kroužek, který se ukazuje při provádění nějaké operace. Kroužek už ve Vistě nahradil přesýpací hodiny, které dlouhá léta patřily k malým symbolům Windows. Takto tedy ukazatel známe dnes:

Propracovanou grafiku v Osmičkách ale nahradí opět prostý styl Metra:

Před měsícem stejný zdroj odhalil změny vzhledu Průzkumníka, který rovněž ztratil svou plastičnost. Release Preview s sebou tedy přinese vedle nových funkcí také další změny vzhledu.

Zdroj: www.win8china.com via Microsoft News

Byl pro vás článek přínosný?