Hlavní navigace

Ukázkové verze Windows 8 za měsíc přestanou pracovat. Opusťte loď

19. 12. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Pro pořádek připomínáme, že pokud ještě na svém počítači testujete jedno z ukázkových vydání Windows 8, připravte se na to, že zanedlouho vypoví službu. V polovině měsíce ledna přestanou pracovat všechny tři veřejně dostupné ukázky, tedy Developer Preview, Consumer Preview a Release Preview. Nepředpokládáme, že byste zkušení instalaci používali v produktivním prostředí. Pokud chcete Osmičky ještě nějakou dobu zkoušet, můžete. 90denní demo lze legálně stáhnout z webu Microsoftu.

Tip: Datumy spotřeby: kdypak vaše zkušební Windows 8 vypoví službu?

Pakliže se nechcete vrátit zpátky k Windows 7, neváhejte a využijte akční nabídky. Do konce ledna můžete upgradovat prakticky z libovolné verze Windows na nejnovější vydání za 750 Kč. Ani cena za samostatnou licenci pro počítač bez operačního systému není tak vysoká. Microsoft zkrátka dělá co může, abyste si novinku koupili. A kdo by podobnou nabídku odmítl? Kdybyste se chtěli o Windows 8 něco dozvědět, můžete si přečíst naši recenzi, rozebrali jsme si rovněž rozdíly mezi jednotlivými edicemi.

 

Povídali jsme si o nových funkcích, Metru a dotekových aplikacích. Nevynechali jsme ani odebrané funkce. Tyto a další články najdete v našem rozcestníku, kam si vás dovolím odkázat. O Windows 8 se u nás dozvíte naprosto všechno.

Zdroj: WinBeta