Hlavní navigace

Ukažte nám nejstarší běžící zdroj Enermax a vyhrajte nový zdroj Lepa

8. 8. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Společnost Coolergiant Computers Handels, která zastupuje značky Enermax a Lepa, nám pro čtenářskou soutěž zaslala kvalitní zdroj a nové ventilátory právě od druhé zmíněné značky. Jelikož v současnosti probíhá velmi zajímavá soutěž Enermax Long Runner, rozhodli jsme se tak trochu k této aktivitě připojit.

Soutěž spočívá v hledání nejstaršího dosud běžícího zdroje Enermax, což dokážete ideálně fotografií (s čitelným štítkem zdroje). Tu nám společně s označením zdroje (model a sériové číslo) vložte jako příspěvek do soutěžního vlákna v diskuzním fóru. Hledáte-li vhodný obrázkový hosting, který vám rovnou vygeneruje BB tag pro vložení do fóra, můžeme doporučit třeba imgur.com, imageshack.us či abload.de.

Fotografie v našem diskuzním fóru vás zařadí do soutěže o níže uvedené ceny značky Lepa, chcete-li vyhrát jeden z celkem 22 zdrojů Triathlor (11 vylosovaných, 11 majitelů skutečně nejstarších zdrojů), musíte je zaslat i pomocí formuláře na stránkých Enermaxu. Můžete ale klidně vyhrát jednu cenu zde na ExtraHardware a další pak u Enermaxu. Průběžně zaslané soutěžní fotografie zveřejňuje Enermax na své facebookové stránce.

Soutěžní ceny 

1. místo (nejstarší zdroj): zdroj Lepa G1000

  • čtyři 12V větve (až 30 A)
  • navržen pro Multi-GPU (SLI/CrossFireX)
  • účinnost až 93 % (certifikát 80Plus Gold)
  • semi-modulární systém kabelů
  • 135mm ventilátor s termoregulací

Soutěž o produkty Lepa

 

Soutěž o produkty Lepa Soutěž o produkty Lepa Soutěž o produkty Lepa Soutěž o produkty Lepa

2.–6. místo: ventilátory Lepa Vortex, 70D, Chopper (2×) a Casino 4C

Soutěž o produkty Lepa

 

Soutěž o produkty Lepa

 

MMF24

Soutěž o produkty Lepa

 


Soutěž o produkty Lepa

 

Na ExtraHardware bude soutěž probíhat do 8. září, výsledky se dozvíte opět zde (a v soutěžním vlákně ve fóru) zhruba v polovině září (ověření sériových čísel u Enermaxu nám vezme trochu času).