Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Úložiště zdražují. Ceny SSD prý stoupnou o 20–25 %, přidat se mohou pevné disky. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 7. 12. 2016 23:41

    Warda (neregistrovaný)

    Uživatel je schopen udělat daleko víc. V přepočtu na den to vychází cca 40GB, což už není nějaké horentní číslo. Stačí se podívat kolik prokešují internetové prohlížeče s hromadou oken, hry, instalace/reinstalace, antiviry s testováním, aktualizace win/programů, pagefile atd.

    Proč tu vytahuješ nějakou Adata, srovnávej srovnatelné, například Crucial v té době a Crucial nyní, což se stejně nedá, protože dříve byly SLC/MLC čipy, co něco vydržely, nyní se všude cpou daleko levnější TLC s nízkým počtem přepisů.


    "Za 10rokov, až sa dnešné SSD budú podľa teba "válet někde ve sběrně surovin" to aj tak absolútne nikoho zaujímať nebude lebo v tej dobe už budeš môcť kúpiť 500GB SSD za 60€ - a nehovor mi že za 10rokov nespadnú ceny SSD aspoň pod polovicu dnešných cien, to sa myslím ešte krotím... preboha, 10 rokov !"
    ---"A to dedukuješ na základe čoho ?"