Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Umíte složit lepší PC sestavu, než profesionálové? Zkuste to!. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 19. 4. 2013 6:43

    Mirek Jahoda (neregistrovaný)

    Tenhle Asus má uváděnou odezvu 6 ms G2G, jenže vůbec nemá OverDrive (TraceFree jako u jiných ProArt v OSD už taky není). Takže odezva se pohybuje kolem 15 ms pro rise a taky fall při změnách šedá-šedá. 


    Do Asusu je položen dotaz, zda je ve specifikaci copy-paste chyba, nebo jestli nejde OverDrive třeba přes nějaké servisní menu zapnout.


    Btw, u toho Dellu by pro změnu mohla OD jít vypnout, ne? Kupodivu u toho PA249Q vnímám subjektivně odezvu jako dostatečně rychlou, přestože osciloskop ukazuje spíš něco jiného. Zkoušel jsem i podobné testy jako na tom tvém videu (nějaké blbnutí s různě barevnými čtverci v PixPerAn, ve hře pak rychlé otáčení s pozorováním hran kopců apod. - ale on tam nebyl (logicky) ani podobný ghosting, ale ani rozmazávání).