Hlavní navigace

Názor k článku Umíte složit lepší PC sestavu, než profesionálové? Zkuste to! od biely kralik - "Jsou lidi, kteří potřebují pracovat v nativním rozlišení...

  • 21. 4. 2013 15:52

    biely kralik (neregistrovaný)

    "Jsou lidi, kteří potřebují pracovat v nativním rozlišení a ne s nějakými antialiasovanými čárami..."


    Toto nemyslíš vážně tuto větu - "trochu" si protiřečíš.


    1px čára bude vypadat stejně jako 1px čára vytištěná na odpovídajícím formátu (4K = cca A1/8MPx foto - zkontroluj si ty "nativy")


    Monitor ti má zúspornit/usnadnit práci, proto by ti měl nabídnout vždy, pokud možno mnohem, vyšší rozlišení, než je standart dokumentů na něm zpracovávaných (všechno si můžeš zvětšit a ověřit a neztratit se v tom přitom). Jak by se ti líbilo mít 4x větší pracovní stůl na stejné ploše, kterou má tvůj stávající???


    Mimochodem vektorová přímka bude vždy viditelná.


    A to, jak říkáš, že Retin si užívá především konzument je jen potvrznení nastalé absurdní situace a důvod vyzvat všechny pc čkáře do zbraně! :-)


    I po deseti letech je stav prodávaných LCD monitorů tristní. Říkáš že problémy na LCD displejích jsou marginální v porovnání s CRT - nechybí ti 32bit barvy??? To máme jako kleknout před Adobe RGB???


    Vzhledem k tomu, co se děje, mám velký strach, že 4K bude využito (zneužito) jako marketingové třeskyplesky. Viz ty nové 4K obludy - opět televize. Na 19'' bys neměl mít problém pracovat s 3-4 Mpix fotem (tzn. nativ 2048x1536)...