Hlavní navigace

Uniklé informace ukazují na voděodolný Samsung Galaxy S5 Mini

4. 4. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Už je tomu prakticky zvykem, že Samsung představuje po své vlajkové lodi také doprovodná plavidla a ne jinak je tomu i u nedávno odhaleného Galaxy S5. Ačkoliv informace nepochází přímo ze společnosti Samsung, ale od operátora Sam Mobile, dá se předpokládat, že jsou z velké části opravdu pravdivé.

Dle dostupných informací budeme mít u Galaxy S5 Mini co dočinění s vodě a prachu odolným tělem a slušným displejem v podobně 4,7" 720p. Dále se můžeme těšit na čtyřjádrový procesor Snapdragon 400, 1,5 GB operační paměti, 16 GB interní paměti spolu s 8 MP kamerou na zadní a 2 MP kamerou na přední straně. Vše bude doplněno operačním systémem Android 4.4 (KitKat).

Současná verze Samsung Galasy S4 MiniSoučasná verze Samsung Galasy S4 Mini

Je jasné, že tyto specifikace za vlajkovou Galaxy S5 citelně zaostávají, avšak tak to určitě Samsung právě zamýšlel. Je třeba se podívat na rozdíly mezi předchozí generací v podobě Galaxy S4 mini a současnou chystanou novinkou. Takto zjistíme, že právě například u obrazovky je posun kupředu opravdu zřejmý. Rozlišení vzrostlo z původních 960 x 540 na 1280 x 720 px a spolu s nejnovější verzí systému Android i vylepšením fotoaparátu se dá očekávat, že by mohl obohatit část trhu se silnou poptávkou.

Tak jako tak informace nepocházejí z ověřeného zdroje, tudíž si na opravdu finální specifikace budeme muset počkat až do uveřejnění patřičných informací ze strany společnosti Samsung.

KL24

 

Zdroj: TechRadar.com

Byl pro vás článek přínosný?