Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Máme kompletní specifikace procesorů Intel Comet Lake. Frekvence až 5,3 GHz!. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 29. 12. 2019 17:48

    tombomino

    Jd o to, jak to cele podavate. Vymena pouze CPU v momente, kdy zbytek sestavy je stale pouzitelny je velmi prakticka vec. Je to minimalni namaha a finance, ktere prinaseji zvyseni vykonu.
    Vy si myslite, ze kazdy, kdo si to CPU vymeni ho zaroven proda? Ja mam doma nekde ve sklepe 2 nebo 3 kousky starych CPU a dokonce i nejake desky. Starsi CPU jsem prodal jen jednou a to byl jeste hodne pouzitelny Phenom II 6. JInak jsem to buud prepustil nekomu dal a nebo to skoncilo ve sklepe. U lidi co mam kolem sebe plati to stejne. Za ty penize se to po urcite dobe prodavat bud nevyplati a ne kazdy to chce delat. Moznost osadit nove CPU a tim zvysit vykon je proste skvela moznost, pro nekoho, kdo ji chce. Vic bych zatim nehledal a rozhodne bych to nestavel tak, ze to nikdo nedela, protoze to neni pravda. Neni to korporat, kde se vymenuje "box za box". Ja jsem takhle menil 2x CPU, takze pokud chcete priklad, ze Vas pohled je zuzeny, tak ho mate tady. To stejne Vam potvrdi vic lidi. Kdyz jsem kupoval bazose CPU pro nekoho, tak se naopak snazim sehnat desky se zarukou, protoze jestli neco odejde, tak je to deska, ne CPU. Samozrejme, pokud nove desky uz nejsou, tak se poohlidnu po second handu, ale proc bych mel apriori delat nevim.