Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Unikly kompletní specifikace Ryzenů 7000. Zen 4 jde cestou Intelu a zvyšuje spotřebu. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 5. 8. 2022 11:10

    Neo polni tinnit crga

    I můj stařičký takovaný i7 4770K bere při hraní i kolem 100W, takže pokud by ten ryzen bral i řekněme o 40W víc, ještě by to šlo (vzhledem k nárůstu výkonu).

    Ale je zajimavé, že když intel zvýšil před pár lety spotřebu, skoro všichni si tu v komentářích na to stěžovali, ošklivý intel fuj. Jakmile ale zvýší spotřebu AMD, aspoň zde je zatím podle vás vše ok. Jako jo, asi je v nás stale trochu zakořeněné AMD jako ten underdog, ale minimálně 6/8 jádrové modely snad tolik brát nebudou, to už by bylo nemilé.

    Já jen doufám, že až Zen4 vyjde, bude se to dát za nějakou rozumnou cenu koupit a postavit. Snad to bude tak, že za 7600X, ddr5 a nějakou né úplně nejhorší desku člověk nedá přes 12000 Kč, i když i to je možná dost velká utopie.