Hlavní navigace

Názor k článku Unikly kompletní specifikace Ryzenů 7000. Zen 4 jde cestou Intelu a zvyšuje spotřebu od tombomino - "edy mé povídání vůbec není o tom, že...

  • 6. 8. 2022 15:23

    tombomino

    "edy mé povídání vůbec není o tom, že já na to mám. Mé povídání je o tom, že lidé jako vy, pořád řeší vlastnosti těch nejlepších modelů a s vykulenejma očima pindají o tom, jak něco žere přes 200 W, ale nakonec si sami koupí něco výkonem na míle vzdáleného."
    .. argument maleho Pepicka ze skolky. Jestli ja si koupim takovy CPU nebo ne, o tom vite kulove. Jestli si jej mohu koupit nebo ne, jako spousta dalsich tady, vite opet dalsi kulove. Ale klidne tady mlatite pantem o tom, ze si to tady nekdo stejne nekoupi. Argumentacni hodnota nula.
    Mne osobne je uplne jedno, co si vy kupujete a na co mate nebo nemate. Je mi taky uplne jedno, jak dlouho jste mel 2500k a jak dlouho budete "sockovat" na 3900X. Technicka diskuse neni o tom, jestli na neco nekdo ma nebo ne, ale o technickych vlastnostech produktu a o tom, jak se jejich nasazeni v praxi treba projevuje. Nic z toho tady neresite. Jediny Vas radoby argument je neco ve smyslu "proc nekdo resi spotrebu, kdyz si muze koupit neco s mensi spotrebou". Opravdu argumentacni orgie :)