Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Unikly specifikace 65W procesorů Raptor Lake. Už i Core i5 jsou big.LITTLE, slibný MT výkon. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 20. 8. 2022 21:22

    tombomino

    "že ten procesor je schopen vysokého taktování s vysokou spotřebou. Vždyť je to bonus navíc."
    .. neni nad to si koupit Porsche a jezdit s tim potom jako s feldou. Od toho se ta Porsche preci delaji, nebo ne?
    "Většinou je jen v těch benchmarcích, protože při běžné práci se sice občas dostanete na 100% vytížení procesoru, ale spotřeba při něm je někde jinde"
    .. Vas p. Holecek muzu klidne ujisiti, ze pri max MT vytizeni procesoru pomoci H265 (coz je AVX2) spotreba opravdu neni "uplne nekde jinde", ale tem hodnotam se blizi. Mozna ze v Holeckove to plati, jak pisete, ale jinde ne.
    Pokud jste to dodnes nepochopil, jako ze nepochopil, tak nejde jen o jeden konkretni model s jendou konkretni spotrebou, ale jde o cely trend. ALe chapu,ze pri vyrocnich zpravach Intelu, se to spatne obhajuje ;)
    " Jen vás AMD fanatiky to vytáčí k nepříčetnosti u Intelu, kdežto u své značky to omlouváte tím, že „Intel je daleko horší“."
    .. to opravdu nemusi p. Holecek, ona je totiz daleko horsi ;D

    Jen pro Info, komu vadi nesmyslne vyhnana spotreba u Intelu, bude mu rovnez vadit i spotreba u AMD. Pouze cast jedincu jako jste Vy, to nejak nechce pochopit :) Ono nejde totiz o to, jestli je to Intel nebo AMD, jde o to, ze je to vysoka spotreba.
    .