Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku UPC bude opět zrychlovat internet. V říjnu nabídne až 500 Mb/s. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 1. 9. 2017 12:54

    RedMaX

    Samozrejme, pokud mas doma jeden pocitac, popripade se nemusis k domacimu PC pripojovat odnekud z venku, tak je UPC super, ovsem muj pripad to neni a tudiz pro me je verejna IP zcela zasadni a dulezitejsi nez rychlost. Protoze lepe pomaleji nez vubec (z venku). Dokud teda UPC standardne poskytuje dynamicke verejne IPv4 adresy, tak je to perfektni a nemenil bych, ale bohuzel tato situace konci a IPv6, ktera je standardne verejna , je od UPC docela zmrvena tak, ze vlastne verejna pro prichozi spojeni neni a to cast uzivatelu bude znacne omezovat.
    Bud UPC nevi co dela nebo to ovlivni jen maly pocet zakazniku, kteri si proste budou muset hledat jineho poskytovatele. Ja jsem jeden z nich a nastesti moznost jineho poskytovatele mam.