Hlavní navigace

UPC zdarma zrychlí internet na dvojnásobek. Ale jen přes prázdniny

29. 6. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

Tak jako loni i letos UPC v rámci prázdninové promo akce zrychlí uživatelům internet na dvojnásobek. Ti, kdo mají přípojku s rychlostí 60 Mb/s, dostanou 120 Mb/s. Ti se 120 Mb/s pak 240 Mb/s. Uživatelům s nejrychlejším tarifem 240 Mb/s se zrychlení netýká.

Loni díky akci stoupla průměrná rychlost stahování o 72 % a nahrávání dokonce o 143 %. V absolutních hodnotách to dělá nárůst z 25 Mb/s na 38 Mb/s (download) a z 3,7 Mb/s na 9 Mb/s (upload). Letošní akce vypukne 1. července a skončí 31. srpna, kvůli zrychlení bude třeba restartovat modem.

 

Průměrná rychlost mezi zákazníky UPC bude do konce roku minimálně 70 Mbit/s. Stahování, surfování nebo hraní nejnovějších her na několika zařízeních současně při takové rychlosti není žádný problém,“ vysvětluje výhody rychlého internetu Jan Kohout, marketingový ředitel UPC.

MMF24

Chceme, aby si megarychlý internet užilo co nejvíce našich klientů. Díky masivní výměně starých modemů ED 2.0 za moderní ED 3.0, kterou jsme provedli během posledního roku u 120 000 našich zákazníků, bude rychlejší internet na prázdniny dostupný pro 97 procent našich zákazníků. Posledních několik tisíc zákazníků, kteří ještě používají ED 2.0 modemy, si je od nás mohou nechat bezplatně vyměnit,“ doplňuje Jan Kohout z UPC.

Zdroj: TZ UPC