Hlavní navigace

Názor k článku Úřad změnil názor: zloděj sice nemá až takové právo na soukromí, ale poškozený stejně zaplatí pokutu od Crha - &Zann: Žiju v České republice. V zemi ve...

  • 7. 10. 2017 9:49

    Crha (neregistrovaný)

    &Zann: Žiju v České republice. V zemi ve které patřím k úzce špičce svého oboru k TOP10 lidem, kteří to dělají a také nejsem spokojen s výší marže z tohoto podnikání. Také bych mohl řvát že mi ani 200% nárůst fakturační ceny nestačí ale neventiluju to tady.
    Jasně chápu, když se najde debil co si koupí kolo za 50.000,-kč tak proč by jsme mu ho neprodali, že? Všechno má svého kupce. A máte i kola levnější? Prakticky jsem nikdy nikde neslyšel o žádném levném elektrokole, tak mě to zajímá, protože za ten kus drátu, motor a baterku je neadekvátní nárůst ceny. Chci tím říct, že levnější kolo = víc prodaných kol = větší zisk.
    Likvidace živnostníků funguje skvěle, ale proč hledat zkratku v tom že prodám drahé kolo jen jednomu člověku když bych mohl dodávat stovky kol. Teď otázka jestli vůbec někdo má dneska ješte o kolo zájem a není to slepá ulička.