Hlavní navigace

Názor k článku Už víme, kdy AMD vydá levnější Ryzeny. Šestijádro R5 1600X má takty 3,6–4,0 GHz od Cemada - Crha: Hele, mám takový pocit že je to...

  • 24. 2. 2017 16:59

    Cemada (neregistrovaný)

    Crha: Hele, mám takový pocit že je to spíš obráceně...nebo bylo. Inteláci a NVčkáři se doteď povyšovali na AMDčkářema, protože prostě AMD v highendu nemělo žádné CPU ani GPU. A AMDčkář byl pro všechny socka. To je kravina. AMD mělo většinou lepší poměr výkon/cena a proto to lidi kupovali. Ne každý potřebuje super dělo nebo za PC utratit 20+. A jen kvůli tomu mít někoho za socku je krátkozraké.
    No a teď jsou AMDčkáři na koni a nikdo se tomu nemůže divit. Konečně tu mají hodně zajímavé produkt.
    Ani jeden tábor nemá tomu druhému co vyčítat. A hlavně, "závislost" na jedná značce je zase jen krátkozrakost.
    Kdo musel upgradovat, ten musel. Kdo upgradoval ale mohl počkat a nepočkal (navíc pokud věděl že dorazí Ryzen), zaplatil za výkon prachy navíc a teď si může škubat vlasy.
    Nemá smysl se hádat, tím se nikdy nic nevyřeší. Stejně tak jako se asociovat s jednou značkou a tvrdě za ní stát děj se co děj...tedy pokud nejsi jejich zaměstnancec :D
    Určitě jsem to někde psal. AMD mi je bližší, nestydím se za. Ale abych někde někomu neustále cpal že je lepší než ostatní a nebyla to pravda...vždyť se má diskutovat - přijímat názory jiných a konstrukčně je probírat. Letos jsem prostě už chtěl upgradovat z FM1 na něco lepší a kdyby Ryzen nevypadal tak jak vypadá, skončil bych u Intelu. A neměl bych s tím morální problém.
    Ty neustálé dohady táborů prostě nechápu.