Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Už víme, kdy AMD vydá levnější Ryzeny. Šestijádro R5 1600X má takty 3,6–4,0 GHz. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 25. 2. 2017 9:11

    Crha (neregistrovaný)

    Však jasný, ale napíšeš jim pravdu, že prostě jsi bl nucen firmou AMD koupit intel a hned seš pro ně hňup a rozdávají ti BANy.

    Jinak k těm sockám: Pokud ti člověk napíše, že si 100% koupí ryzen jen proto že to je jeho srdcovka, protože je VŽDY LEVNĚJŠÍ než předražený intel. Tak je socka, protože když ten výkon potřebuje tak si ho má koupit. Když ho nepotřebuje tak je socka co čeká na levnější variantu. Ok dobře, je to socka, tak si našetří a koupí si ryzena a bude všude machrovat. Ale co se stane, po uvedení ryzenu na trh, začne blekotat cosi o tom že výkon nevyužije, že počká na revizi a nebo si koupí z výprodeje 3-5 let starej intel. Chceš mi tvrdit že takovej člověk není socka? Kopl bych ho do zadele ať jde něco se svým životem dělat než jen blbě kecat od klávesnice počítača.