Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Už i zdroje se vyrábí speciálně pro těžbu kryptoměn. FSP uvádí 2000W model pro 16 grafik. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 24. 11. 2017 16:19

    Aznohh (neregistrovaný)

    Nemyslel jsem tím, že přechod na PoS bude zlom, kdy cena najednou vzroste., ale počítám s cenou nad $1000 kolem přechodu na PoS. Cena teď dlouho konsolidovala kolem $300, prakticky měsíce. Stačí obyčejná technická analýza na zjištění, že Eth teď překonal několik rezistencí a cena jde dál nahoru. Spoustu ICOs mění Eth na fiat měny, aby měly na provozní náklady a tlačí tak cenu Eth dolů. Část ICOs jsou scamy a fraudy a státy je budou regulovat nebo už tak činí. Tím klesne tlak nabídky.

    PoS bude jen dalším impulzem z mnoha ke zvýšení ceny. Jednak je to překonání důležitého milníku, zadruhé teď většina těžařů prodává Eth hned po vytěžení aby měli na elektřinu nebo pro pocit, že si už něco něco vydělali. Tlačí tak cenu dolů. PoS tohle zásadně mění, protože náklady na provoz budou minimální, takže coiny spíš budou držet pro staking. Projeví se i snížení množství těžby nových coinů.

    Bublina - ano dot.com je často zmiňována a to riziko nepochybně existuje.. bublina je dobrá, vyčistí trh a přežijí ti silní. :D